Известие

Collapse
No announcement yet.

До колко сте пълнили оборотомера на пета скорост? 2.4 / 136 коня

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от рали Покажи съобщение
    9000 с чип от Extreme tuning има свидетели !!!!!!!
    Колега какви 9000 оборота си направил? Че и на 5-та? Ти 7500 няма да направиш. 7200 даже ще ти е много зор. Нямаш толкова дебит на гориво за да ги стигнеш тия обороти. И само с чип както казваш няма как да стане просто.

Незнам какви свидетели имаш ама или оборотомера ти не отчита вярно или прекалено си вярваш.

И аз съм с техен софтуер. Вярно хубав е софтуера спор няма. Рекламата която правиш си е реклама, ама чак пък толкова

ЕДИТ: Ехехе, че и постояно. Знаеш ли какво се случва с пружините на клапаните при 9000 оборота? Пповдигачите и гърбиците на валовете трябва да са станали на решето.
    Last edited by oem; d.m.y г., 10:40.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
      Колега какви 9000 оборота си направил? Че и на 5-та? Ти 7500 няма да направиш. 7200 даже ще ти е много зор. Нямаш толкова дебит на гориво за да ги стигнеш тия обороти. И само с чип както казваш няма как да стане просто.

Незнам какви свидетели имаш ама или оборотомера ти не отчита вярно или прекалено си вярваш.

И аз съм с техен софтуер. Вярно хубав е софтуера спор няма. Рекламата която правиш си е реклама, ама чак пък толкова

ЕДИТ: Ехехе, че и постояно. Знаеш ли какво се случва с пружините на клапаните при 9000 оборота? Пповдигачите и гърбиците на валовете трябва да са станали на решето.
      Оххх и аз снощи чета за тия 9000 оборота ама си викам дай да си легна, че утре сутринта да го прочета пак на свеж мозък .....
      И дай те едно видео за да станем и ние свидетели...
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от рали Покажи съобщение
        9000 с чип от Extreme tuning има свидетели !!!!!!!
        Рали, пусни една снимка на оборотомера, приятелю
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Не бъди сигурен в това което си писал Има доста неща които влияят на колата особенно когато не е 1.8ТС за 2000 кубиковите и 1600 оборотите не са чак такъв проблем като за 1800
          Мойта кола като си правех преди експерименти с нея спокойно правеше 8500 оборота друг е въпроса че за да постигнеш някакъв въртящ момент в 8500 трябва доста модове по колата - иначе на 1-2 предавка не е проблем да ги чукнеш

Сега относно дизелите фабричния ограничител на дизела е 4370 оборота и ако има подходящи условия колата ги достига
          Last edited by Bobo; d.m.y г., 23:02.
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
            Не бъди сигурен в това което си писал Има доста неща които влияят на колата особенно когато не е 1.8ТС за 2000 кубиковите и 1600 оборотите не са чак такъв проблем като за 1800
            Мойта кола като си правех преди експерименти с нея спокойно правеше 8500 оборота друг е въпроса че за да постигнеш някакъв въртящ момент в 8500 трябва доста модове по колата - иначе на 1-2 предавка не е проблем да ги чукнеш

Сега относно дизелите фабричния ограничител на дизела е 4370 оборота и ако има подходящи условия колата ги достига
            А на бензин без чип може ли да стигне 7200 фабрично или не
            sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
            Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
            Ramstein - Benzin
            https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
              А на бензин без чип може ли да стигне 7200 фабрично или не
              Възможно е ако я задържиш на прекъсвач да прескочи за момент стойностите на прекъсвача дори Но това само ако колата не е под товар на висока предавка е невъзможно
              sigpic
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ето това е сток !
                http://www.youtube.com/watch?v=9jfFh...eature=related

Comment

8500 може и да направи както казваш на 1-ва, 2-ра, но на 5-та абсурд.

Бе хаде, дори и да ги направи 9000, то няма да има смисил. Едно, че там няма да има въртящ момент, и друго, че главата, а и мотора като цяло се пържи много сериозно. Искам да кажа, че това дори и да е постигнато не е много за хвалба, ако е само с чип. Като иска колегата да пържи в 9000, да помисли за валове, пружинки, повдигачи, които да са пригодени за такива обороти. Масло, кулер за маслото...

Аз мойта гледам повече от 6000 да не я мъча, той тоя пич на 9000 я пържи После защо ТС-ите раждали. Ми ще раждат и вас да ви опънат на 9000 оборота и вие ще родите, че и на близнаци може да случите

Първоначално публикувано от Djalev Покажи съобщение
                  Ъ, че мойта сток исключваше на 7200 бе?!?!?
                  Last edited by oem; d.m.y г., 23:21.

Comment

Хаха на 9000 може и 5 знаци, кви близнаци .
                    Та по темата значи фабрично може да ги стигне щото на 5 та скорост според мен няма да ги стигне поне мойта така си мисля треа да по нанадолнищи и незнам тогава дали ще успее ...
                    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                    Ramstein - Benzin

Comment

8500 може и да направи както казваш на 1-ва, 2-ра, но на 5-та абсурд.

Бе хаде, дори и да ги направи 9000, то няма да има смисил. Едно, че там няма да има въртящ момент, и друго, че главата, а и мотора като цяло се пържи много сериозно. Искам да кажа, че това дори и да е постигнато не е много за хвалба, ако е само с чип. Като иска колегата да пържи в 9000, да помисли за валове, пружинки, повдигачи, които да са пригодени за такива обороти. Масло, кулер за маслото...

Аз мойта гледам повече от 6000 да не я мъча, той тоя пич на 9000 я пържи После защо ТС-ите раждали. Ми ще раждат и вас да ви опънат на 9000 оборота и вие ще родите, че и на близнаци може да случите

Ъ, че мойта сток исключваше на 7200 бе?!?!?
                      Е са кво да ви обеснявам че ако смените 5 оборотомера ше имате 5 различни прекъсвача на една кола То затва в екуто си има стойности за макс обороти и за колко време са задържани И сто пъти казах че товара (load) е много важен в случея

---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:31 ----------

Е са кво да ви обеснявам че ако смените 5 оборотомера ше имате 5 различни прекъсвача на една кола То затва в екуто си има стойности за макс обороти и за колко време са задържани И сто пъти казах че товара (load) е много важен в случея
                      Нали се сещате че когато маховика се върти със 7200 оборота и двата разпределителни вала с по 3500 и валовете в кутията на първа се въртят като луди не е много голям проблем да предобрите прекъсвача на кола която е в час Щото има някой дето и прекъсвач немогат да стигнат

---------- Post added at 20:34 ---------- Previous post was at 20:33 ----------

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                      Хаха на 9000 може и 5 знаци, кви близнаци .
                      Та по темата значи фабрично може да ги стигне щото на 5 та скорост според мен няма да ги стигне поне мойта така си мисля треа да по нанадолнищи и незнам тогава дали ще успее ...
                      Ами твойта точно съм убеден че и на 4-та няма да стигне прекъсвач А за ражданията е ясно ма те хората затва правят тунинг и ползват истински части и масла
                      sigpic

Comment

Честно казано незнам и мойта стига ли го или не. Не съм я дупил толкова. Аз до 6000 както казах. На горе сърчицето ми почва да тупти в такт с оборотите

Comment

На четвърта стига ама на пета нема да може увяхва нещо това е от частите сигорен съм

Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от newuser Покажи съобщение
                            това 195 км/ч го направи с 3 човека и пълна с багаж, палатки и още кво ли не.. Мисля че с тоя товар няма как да стигне повече,
                            При над 150 най - голямо усилие колата понася от въздуха който пори......килата винаги са от значение, но ако не е въздушното съпротивление, агаля - агаля всяка кола ще си стига до прекъсвач на 5 или 6та скорост, стига да има дълга магистрала......
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Едвам качва от 200 нагоре на 5 та предавка незнам треа сигорно ''чип'' иначе на мен ми харесва как набира до 200 то винаги може повече ама не съм петролен шеих още

Ramstein - Benzin

Comment

С хубаво масло, бензин, свещи и чип няма ядове да се пържи, ся ако колите са ви пред раждане е друг въпрос ама какви 6000 тя горката тамън почва да върви. Мойто QV постоянно го пържех пък доколкот помня Бобо беше праснал прекъсвача на 7800 а по оборотомер минаваше 8000 и нищо му нема 40к км.
                                Лошото че дизел без чип не съм карал и незнам колко вдига без него

Comment

Working...
                                X